Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту icon

Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту



НазваниеПротокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Дата конвертации21.05.2013
Размер181.48 Kb.
ТипПротокол
скачать >>>


П Р О Т О К О Л № 47

засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я,

материнства та соціального захисту


від 05.09.2012 р. м. Львів


Голова засідання: Б. Чечотка.

Присутні члени комісії: Б.Чечотка, В. Пазиняк, О. Байко, Ю. Войтів, В. Круць,

С. Федоренко.

Відсутні члени комісії: В. Кочержат, М. Гичка.

Присутні представники ЗМІ: І. Березовська - журналіст газети „Львівщина.

Газета Львівської обласної ради”; журналісти КП „Львів-ТБ”.


^ ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про погодження проекту рішення „Про створення у Львівській області центрів первинної медичної допомоги (ПМД) як самостійних юридичних осіб”. Розрахунки потреби у додаткових коштах у випадку створення центрів ПМД: Новороздільскької МЛ, Бродівської ЦРЛ, Сколівської ЦРЛ, Кам’янки-Бузької ЦРЛ, Перемишлянської ЦРЛ, Стрийської ЦРЛ, Золочівської ЦРЛ, Радехівської ЦРЛ, Жовківської ЦРЛ, Жидачівської ЦРЛ.




  1. Про розгляд листів, звернень та скарг, скерованих у комісію.

    1. Про відкритий лист колективу Львівської обласної клінічної лікарні щодо реакції працівників лікарні на виступ 24.07.2012 в ефірі ТБ депутата обласної ради М. Блавацького (вх №01-Ко-2940 від 06.08.2012).

    2. Про відповідь начальника ГУОЗ ОДА п. І. Микичак на наш лист щодо влаштування Н. Ніканишина у Львівський міський центр реабілітації „Джерело” (вх №02-7354 від 06.08.2012).

    3. Про відповідь головного лікаря Самбірської ЦРЛ п. Ю. Денька на наш лист щодо звернення депутата обласної ради п. І. Васьківа (вх №02-7357 від 06.08.2012).

    4. Про звернення голови Самбірської районної ради Г. Дейниченка щодо забезпечення Самбірської ЦРЛ медичним обладнанням (вх №02-7388 від 06.08.2012).

    5. Про звернення жительки м. Червонограда Гвоздь Г.В. щодо перевірки підстав стаціонарного лікування у Червоноградській ЦРЛ Ткачика В. П. (вх №01-Г-2996 від 08.08.2012).

    6. Про звернення директора Новояворівського професійного ліцею п. Р. Пахолка щодо правомірності оплати за проходження обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівниками та учнями ліцею у Новояворівській РЛ № 1 (вх №02-7456 від 08.08.2012).

    7. Про доручення голови обласної ради п. О. Панькевича щодо проведення аналізу виконання рішень обласної ради прийнятих у 2011-2012 роках (№ Д-308 від 09.08.2012).

    8. Про звернення голови Самбірської районної ради Г. Дейниченка – рішення районної ради №225 від 27.07.2012 „Про надання медичних послуг жителям Самбірщини” (вх №02-7438 від 08.08.2012).

    9. Про звернення Президента ВГО „Фундація медичного права та біоетики України” п. І. Сенюти щодо сприяння у реалізації мешканцями Львівщини права на безоплатне лікування осіб, які хворіють на гепатит С (вх №02-7455 від 08.08.2012).

    10. Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на звернення депутата С. Федоренка щодо звільнення з посади лікаря Стрийської стоматологічної поліклініки С. Маркова (вх №02-7493 від 09.08.2012).

    11. Про звернення головного лікаря КЗ ЛОР „Тулиголівська туберкульозна лікарня” п. В. Довгуня щодо виділення коштів на фінансування капітального ремонту лікарні (вх №02-7543 від 10.08.2012).

    12. Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на наш лист щодо невикористання коштів субвенції з Державного бюджету (вх №02-7542 від 10.08.2012).

    13. Про відповідь начальника Управління державної виконавчої служби головного управління юстиції у Львівській області п. І. Паничка на наш лист щодо заборгованості Львівської обласної клінічної лікарні перед ДП ДІПМ „Містопроект” (вх №02-7539 від 10.08.2012).

    14. Про відповідь головного лікаря Львівської обласної санітарно-епідеміологічної станції п. Р. Павліва на наш лист щодо розгляду звернення І. Тарчанина (вх №02-7538 від 10.08.2012).

    15. Про звернення учасника освітньої програми „Золоті роки” Н. І. Івашків щодо сприяння в обміні досвідом лікування (вх №01-І-3013 від 10.08.2012).

    16. Про відповідь начальника відділу з питань звернень громадян і роботи з репресованими та реабілітованими Р. Тертули на наш лист щодо повторного звернення до голови ВРУ про ухвалення нової редакції ЗУ „Про реабілітацію жертв політичних репресій” (вх №04кр-вн-3 від 13.08.2012).

    17. Про звернення жительки м. Львова, репресованої, Явдик Стефанії щодо сприяння у виділенні путівки у Лікарню відновного лікування „Центр реабілітації ветеранів ОУН-УПА № 2 „Говерла” (вх №01-Я-3037 від 13.08.2012).

    18. Про колективне звернення ветеранів, інвалідів війни та праці, які проходили лікування у відділенні КЗ ЛОР „Львівська обласна лікарня відновного лікування” в смт. Східниця щодо виділення коштів для реконструкції і ремонту відділення лікарні (вх №01-Ко-3040 від 15.08.2012).

    19. Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на наш лист щодо лікування М. Плошай у Міжнародній клініці відновного лікування (вх №02-7674 від 16.08.2012).

    20. Про звернення в. о. головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні п. І. Закалюжного щодо виділення у 2012 році додаткових коштів для лікарні на оплату теплопостачання та водопостачання і водовідведення (вх №02-7665 від 16.08.2012).

    21. Про звернення в. о. головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні п. І. Закалюжного щодо виділення додаткових коштів на придбання запасних частин для медичної техніки, призначеної для забезпечення життєдіяльності недоношених новонароджених дітей (вх №02-7664 від 16.08.2012).

    22. Про відповідь в. о. начальника управління майном спільної власності обласної ради п. А. Дениса на наш лист щодо звернення заступника директора Львівського медичного коледжу післядипломної освіти Л. Вовк (вх №УМ-152 від 16.08.2012).

    23. Про звернення жительки с. Тучапи Городоцького району О. Гладкої щодо скерування дочки (діагноз ревматоїдний артрит) на обстеження у Львівську обласну лікарню (вх №01-Г-2977 від 06.08.2012).

    24. Про звернення Н. Когут щодо сприяння у проходженні повторного лікування М. Плошай у Міжнародній клініці відновного лікувань у м. Трускавці (вх №01-К-3100 від 20.08.2012).

    25. Про звернення міського голови м. Борислава п. В. Фірмана щодо погодження кандидатури головного лікаря Бориславської ЦМЛ В. Головачка (вх №02-7728 від 20.08.2012).

    26. Про звернення в. о. головного державного санітарного лікаря Львівської області п. О. Когут щодо виділення коштів для закупівлі протигрипозної вакцини (вх №02-7711 від 20.08.2012).

    27. Про звернення голови Миколаївської райдержадміністрації п. І. Пілки щодо виділення додаткової дотації на покращення надання соціальних послуг населенню Миколаївського району (вх №02-7746 від 20.08.2012).

    28. Про відповідь Першого заступника Міністра фінансів України п. А. Мярковського на звернення обласної ради про внесення змін до Податкового кодексу України, які стосуються стимулювання підвищення рівня народжуваності та престижу материнства (вх №02-7763 від 21.08.2012).

    29. Про звернення в. о. керуючого справами обласної ради А. Бондаренка щодо розгляду змін та доповнень до Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року (вх №02-вих-1393 від 31.08.2012).

    30. Про звернення головного лікаря Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні п. С. Федоренка щодо виділення додаткових коштів для початку робіт з ремонту даху будівлі клінічного ізолятора лікарні (вх 02-7806 від 23.08.2012).

    31. Про звернення голови Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих П. Франка щодо розподілу путівок на оздоровлення у Лікарню відновного лікування № 2 „Центр реабілітації ветеранів ОУН-УПА „Говерла” у м. Моршині (вх №02-7907 від 27.08.2012).

    32. Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на наш лист щодо звернення Літинського В. В. та Коробки Т. В. до депутата Л. Дуди (вх №02-7922 від 28.08.2012).

    33. Про відповідь Директора ДУ „Інститут патології крові та трансфузійної медицини НАМНУ” п. В. Новака на наш лист щодо лікування П. Мальцева (вх №02-7935 від 28.08.2012).

    34. Про відповідь заступника Міністра соціальної політики України – керівника апарату В. Коломієць на лист обласної ради щодо зміни цільового призначення коштів дотації з Державного бюджету місцевим бюджетам (вх №02-7875 від 27.08.2012).

    35. Про звернення в. о. керуючого справами обласної ради А. Бондаренка щодо розгляду інформації Прокурора Львівської області про стан законності та вжиті заходи до її зміцнення впродовж I півріччя 2012 року (вх №02-вих-1385 від 30.08.2012).

    36. Про відповідь в. о. начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради п. Н. Літвінської на наш лист щодо забезпечення гр. Серюженко О. В. лікарським засобом „Баклофен” (вх №02-8003 від 30.08.2012).

    37. Про відповідь голови громадської організації „Незабутня Квітка” п. Р. Грицевича на наш лист щодо поступлення коштів на рахунок організації на придбання пересувного мамографа (вх №02-8121 від 03.09.2012).

    38. Про звернення заступника начальника Турківського відділення Старосамбірської МДПІ М. Павловича щодо вирішення питання функціонування КП „Лікарняна аптека № 276” та КП „Аптека № 178”, які знаходяться в смт. Бориня Турківського р-ну (вх №02-8106 від 03.09.2012).




  1. СЛУХАЛИ: Про погодження проекту рішення „Про створення у Львівській області центрів первинної медичної допомоги (ПМД) як самостійних юридичних осіб”. Розрахунки потреби у додаткових коштах у випадку створення центрів ПМД: Новороздільскької МЛ, Бродівської ЦРЛ, Сколівської ЦРЛ, Кам’янки-Бузької ЦРЛ, Перемишлянської ЦРЛ, Стрийської ЦРЛ, Старосамбірської ЦРЛ, Золочівської ЦРЛ, Радехівської ЦРЛ, Жовківської ЦРЛ, Жидачівської ЦРЛ.

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів, В. Круць, С. Федоренко.

УХВАЛИЛИ: Підтримати вищезазначений проект рішення та доповнити його таким пунктом: „Надіслати звернення до голів обласних рад України з проханням підтримати рішення Львівської обласної ради щодо недоцільності створення центрів ПМД як самостійних юридичних осіб”. Інформацію районних лікарень області про розрахунки потреб у додаткових коштах у випадку створення центрів ПМД взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.


II. Про розгляд листів, звернень та скарг скерованих у комісію.

  1. СЛУХАЛИ: Про відкритий лист колективу Львівської обласної клінічної лікарні щодо реакції працівників лікарні на виступ 24.07.2012 в ефірі ТБ депутата обласної ради М. Блавацького (вх №01-Ко-2940 від 06.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, С. Федоренко, Ю Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Розглянути дане питання за участю депутата обласної ради М. Блавацького та головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні (або представника колективу лікарні), після розгляду на черговій сесії обласної ради питання „Про інформацію тимчасової контрольної комісії щодо діяльності Львівської обласної клінічної лікарні”.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. І. Микичак на наш лист щодо влаштування Н. Ніканишина у Львівський міський центр реабілітації „Джерело” (вх №02-7354 від 06.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Круць, Ю Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь головного лікаря Самбірської ЦРЛ Ю. Денька на наш лист щодо звернення депутата обласної ради п. І. Васьківа (вх №02-7357 від 06.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, С.Федоренко, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення голови Самбірської районної ради Г. Дейниченка щодо забезпечення Самібрської ЦРЛ медичним обладнанням (вх №02-7388 від 06.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Круць, О. Байко, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Скерувати дане звернення у ГУОЗ ЛОДА з проханням розглянути та надати пропозиції щодо вирішення питання.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення жительки м. Червонограда Гвоздь Г.В. щодо перевірки підстав стаціонарного лікування у Червоноградській ЦРЛ Ткачика В. П. (вх №01-Г-2996 від 08.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Скерувати дане звернення у ГУОЗ ЛОДА з проханням вивчити дане питання та надати відповідь заявнику.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення директора Новояворівського професійного ліцею п. Р. Пахолка щодо правомірності оплати за проходження обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівниками та учнями ліцею у Новояворівській РЛ № 1 (вх №02-7456 від 08.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів, В. Круць, С. Федоренко, В. Пазиняк.

УХВАЛИЛИ:

  1. Рекомендувати заявнику звернутися до голови Яворівської РДА з проханням надати копію розпорядчого документу щодо умов проходження обов’язкових профілактичних медичних оглядів у Яворівському районі.

  2. Звернутися до в. о. начальника ГУОЗ ЛОДА з проханням надати роз’яснення щодо правомірності ситуації, яка склалася та відповідь заявнику.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про доручення голови обласної ради п. О. Панькевича щодо проведення аналізу виконання рішень обласної ради прийнятих у 2011-2012 роках (№ Д-308 від 09.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Надати голові обласної ради інформацію щодо таких невиконаних рішень (пунктів рішень): № 338 від 20.12.2011 „Інформація про подання Львівської облдержадміністрації щодо присвоєння звання "Мати-героїня" представницям Львівської області та надання їм матеріальної допомоги” та № 341 від 20.12.2011 „Про вирішення проблемних питань функціонування Дрогобицьких міських лікарень № 3 та № 5”. (вих №К-11-вн-109 від 20.08.2012)

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення голови Самбірської районної ради Г. Дейниченка – рішення районної ради №225 від 27.07.2012 „Про надання медичних послуг жителям Самбірщини” (вх №02-7438 від 08.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Скерувати дане звернення для розгляду в ГУОЗ ЛОДА.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення Президента ВГО „Фундація медичного права та біоетики України” п. І.Сенюти щодо сприяння у реалізації мешканцями Львівщини права на безоплатне лікування осіб, які хворіють на гепатит С (вх №02-7455 від 08.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, С.Федоренко, В. Пазиняк, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ:

1. Звернутися до голови обласної ради О. Панькевича щодо підготовки повторного звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України про необхідність розробки й затвердження загальнодержавних цільових програм для забезпечення лікування хворих




нефрологічного профілю та хворих на хронічні вірусні гепатити В і С.

2. Надати І. Сенюті відповідь про те, що комісією буде підготовано повторне звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України що прийняття відповідних державних програм.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на звернення депутата С. Федоренка щодо звільнення з посади лікаря Стрийської стоматологічної поліклініки С. Маркова (вх №02-7493 від 09.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, С. Федоренко, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення головного лікаря КЗ ЛОР „Тулиголівська туберкульозна лікарня” п. В. Довгуня щодо виділення коштів на фінансування капітального ремонту лікарні (вх №02-7543 від 10.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів, О. Байко.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності з проханням при формуванні показників обласного бюджету на 2013 рік передбачити необхідні кошти для Тулиголівської туберкульозної лікарні. Про результати розгляду питання повідомити заявника та комісію.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на наш лист щодо невикористання коштів субвенції з Державного бюджету (вх №02-7542 від 10.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів, В. Круць, О. Байко.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома та звернутися до ГУОЗ ЛОДА з проханням повідомити комісію про результати проведених тендерних закупівель на придбання необхідного медичного обладнання, медикаментів та розхідного матеріалу.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь начальника управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області п. І. Паничка на наш лист щодо заборгованості Львівської обласної клінічної лікарні перед ДП ДІПМ „Містопроект” (вх №02-7539 від 10.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь головного лікаря Львівської обласної санітарно-епідеміологічної станції п. Р. Павліва на наш лист щодо розгляду звернення І. Тарчанина (вх №02-7538 від 10.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення учасника освітньої програми „Золоті роки” Н. І. Івашків щодо сприяння в обміні досвідом (вх №01-І-3013 від 10.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Надати Н. Івашків відповідь про те, що надання медичної допомоги регламентується чинним медичним законодавством та рекомендувати звернутися до головного лікаря Буської ЦРЛ з пропозиціями щодо обміну досвідом лікування.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь начальника відділу з питань звернень громадян і роботи з репресованими та реабілітованими Р. Тертули на наш лист щодо повторного звернення до голови ВРУ про ухвалення нової редакції Закону України „Про реабілітацію жертв політичних репресій” (вх №04кр-вн-3 від 13.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Підтримати дану інформацію та взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення жительки м. Львова, репресованої, Явдик Стефанії щодо сприяння у виділенні путівки у Лікарню відновного лікування № 2 „Центр реабілітації ветеранів ОУН-УПА „Говерла” у м. Моршині (вх №01-Я-3037 від 13.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до голови Львівського крайового братства ОУН-УПА О. Гуменюка з проханням розглянути дане звернення та надати пропозиції щодо проходження лікування Явдик Стефанії у санаторії „Говерла”.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про колективне звернення ветеранів, інвалідів війни та праці, які проходили лікування у відділенні КЗ ЛОР „Львівська обласна лікарня відновного лікування” в смт. Східниця щодо виділення коштів для реконструкції і ремонту відділення лікарні (вх №01-Ко-3040 від 15.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Круць, В. Пазиняк, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Повідомити заявників про, те що питання зміни статусу даної лікарні є неактуальним та звернутися до голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності з проханням при формуванні показників обласного бюджету на 2013 рік передбачити кошти для ремонту відділення Лікарні відновного лікування в смт. Східниця.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на наш лист щодо лікування М. Плошай у Міжнародній клініці відновного лікування (вх №02-7674 від 16.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до в. о. ГУОЗ ЛОДА п. О. Середи з проханням клопотати перед МОЗ України про проходження повторного лікування М. Плошай у Міжнародній клініці відновного лікування.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення в. о. головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні п. І. Закалюжного щодо виділення у 2012 році додаткових коштів для лікарні на оплату теплопостачання та водопостачання і водовідведення (вх №02-7665 від 16.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до в. о. ГУОЗ ЛОДА з проханням надати роз’яснення щодо наявності заборгованості по оплаті теплопостачання та водопостачання і водовідведення у Львівській обласній клінічній лікарні.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення в. о. головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні п. І. Закалюжного щодо виділення додаткових коштів на придбання запасних частин для медичної техніки, призначеної для забезпечення життєдіяльності недоношених новонароджених дітей (вх №02-7664 від 16.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, О. Байко, С. Федоренко, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до в. о. ГУОЗ ЛОДА з проханням розглянути дане звернення та надати пропозиції щодо вирішення порушеного питання.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника управління майном спільної власності обласної ради п. А. Дениса на наш лист щодо звернення заступника директора Львівського медичного коледжу післядипломної освіти Л. Вовк (вх №УМ-152 від 16.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення жительки с. Тучапи Городоцького району О. Гладкої щодо скерування дочки - діагноз ревматоїдний артрит на обстеження у Львівську обласну лікарню (вх №01-Г-2977 від 06.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до в. о. ГУОЗ ЛОДА п. О. Середи з проханням скерувати О. Гладку на необхідні обстеження у Львівську обласну клінічну лікарню.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення Н. Когут щодо сприяння у проходженні повторного лікування М. Плошай у Міжнародній клініці відновного лікування у м. Трускавці (вх №01-К-3100 від 20.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до в. о. ГУОЗ ЛОДА п. О. Середи з проханням клопотати перед МОЗ України про проходження повторного лікування М. Плошай у Міжнародній клініці відновного лікування.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення міського голови м. Борислава п. В. Фірмана щодо погодження кандидатури головного лікаря Бориславської ЦМЛ В. Головачка (вх №02-7728 від 20.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до міського голови м. Борислава з проханням надати належним чином завірену копію документу міської ради м. Борислава (Положення, Статуту), яким регламентовано призначення та звільнення керівників комунальних закладів міста.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення в. о. головного державного санітарного лікаря Львівської області п. О. Когут щодо виділення коштів для закупівлі протигрипозної вакцини (вх №02-7711 від 20.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до голови Львівської ОДА п. М. Костюка з проханням скерувати головам РДА Львівської області лист щодо необхідності закладення в районних бюджетах коштів на закупівлю протигрипозної вакцини.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення голови Миколаївської райдержадміністрації п. І. Пілки щодо виділення додаткової дотації на покращення надання соціальних послуг населенню Миколаївського району (вх №02-7746 від 20.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Надати голові Миколаївської райдержадміністрації відповідь про те, що дане питання буде заслухано на черговій сесії обласної ради, та буде прийнято відповідне рішення.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь Першого заступника Міністра фінансів України п. А. Мярковського на звернення обласної ради про внесення змін до Податкового кодексу України, які стосуються стимулювання підвищення рівня народжуваності та престижу материнства (вх №02-7763 від 21.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення в. о. керуючого справами обласної ради А. Бондаренка щодо розгляду змін та доповнень до Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року (вх №02-вих-1393 від 31.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, О. Байко, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення головного лікаря Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні п. С. Федоренка щодо виділення додаткових коштів для початку робіт з ремонту даху будівлі клінічного ізолятора лікарні (вх 02-7806 від 23.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, С. Федоренко, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності з проханням надати роз’яснення щодо невиконання рішення сесії обласної ради „Про обласний бюджет Львівської області на 2012 рік”, в частині передбачення коштів для влаштування даху будівлі Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, а також рекомендувати вишукати передбачені раніше кошти в сумі 241 тис грн. шляхом перерозподілу коштів або внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення голови Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих П. Франка щодо розподілу путівок на оздоровлення у Лікарню відновного лікування № 2 „Центр реабілітації ветеранів ОУН-УПА „Говерла” у м. Моршині (вх №02-7907 від 27.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Скерувати дане звернення голові Головної булави Всеукраїнського братства ОУН-УПА п. Б.Боровичу з проханням позитивно вирішити питання розподілу путівок на оздоровлення політичних в’язнів і репресованих та потерпілих від політичних репресій у Лікарню відновного лікування „Говерла” .

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника ГУОЗ ОДА п. О. Середи на наш лист щодо звернення Літинського В. В. та Коробки Т. В. до депутата Л. Дуди (вх №02-7922 від 28.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: В. Пазиняк, Б.Чечотка.

УХВАЛИЛИ: Скерувати копію даної відповіді депутатові обласної ради Л. Дуді.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь Директора ДУ „Інститут патології крові та трансфузійної медицини НАМНУ” п. В. Новака на наш лист щодо лікування П. Мальцева (вх №02-7935 від 28.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: В. Пазиняк, В. Круць.

УХВАЛИЛИ: Звернутися до головного позаштатного спеціаліста ГУОЗ ЛОДА І. Гумена та лікаря-гематолога 5-ї КМКЛ О. Корольчук з проханням забезпечити хворого на ХМЛ П. Мальцева відповідним лікуванням за державні кошти.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь заступника Міністра соціальної політики України – керівника апарату В. Коломієць на лист обласної ради щодо зміни цільового призначення коштів дотації з Державного бюджету місцевим бюджетам (вх №02-7875 від 27.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення в. о. керуючого справами обласної ради А. Бондаренка щодо розгляду інформації Прокурора Львівської області про стан законності та вжиті заходи до її зміцнення впродовж I півріччя 2012 року (вх №02-вих-1385 від 30.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: О. Байко, Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь в. о. начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради п. Н. Літвінської на наш лист щодо забезпечення гр. Серюженко О. В. лікарським засобом „Баклофен” (вх №02-8003 від 30.08.2012).

ВИСТУПИЛИ: Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Скерувати копію вищезазначеної відповіді гр. Серюженко О. В.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про відповідь голови громадської організації „Незабутня Квітка” п. Р. Грицевича на наш лист щодо поступлення коштів на рахунок організації на придбання пересувного мамографа (вх №02-8121 від 03.09.2012).

ВИСТУПИЛИ: О. Байко, Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Інформацію взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.

  1. СЛУХАЛИ: Про звернення заступника начальника Турківського відділення Старосамбірської МДПІ М. Павловича щодо вирішення питання функціонування КП „Лікарняна аптека № 276” та КП „Аптека № 178”, які знаходяться в смт. Бориня Турківського р-ну (вх №02-8106 від 03.09.2012).

ВИСТУПИЛИ: О. Байко, Б.Чечотка, Ю. Войтів.

УХВАЛИЛИ: Скерувати дане звернення для розгляду питання по суті у постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: „за” – 6; „проти” – 0; „утримались” – 0.


Голова комісії Богдан ЧЕЧОТКА


Секретар комісії Олеся БАЙКО


Протокол вела Галина ТИМЧУК




Похожие:

Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №38 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Я. Качмарик – голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №13 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Мартиняк Василь Васильович – начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №14 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Мартиняк Василь Васильович – начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №18 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Соболь Оксана Франківна – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №28 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Присутні члени комісії: Б. Чечотка, В. Пазиняк, О. Байко, Ю. Войтів. В. Кочержат
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №48 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Присутні члени комісії: Б. Чечотка, О. Байко,В. Кочержат, В. Круць, С. Федоренко
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №23 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Присутні члени комісії: Б. Чечотка, В. Пазиняк, О. Байко, В. Кочержат, М. Гичка, В. Круць
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №40 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Присутні члени комісії: Б. Чечотка, В. Пазиняк, Ю. Войтів, В. Круць, С. Федоренко, М. Гичка
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №41 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Присутні члени комісії: Б. Чечотка, В. Пазиняк, О. Байко, Ю. Войтів, В. Круць, С. Федоренко
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №42 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
А. Добрянський – заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації
Протокол №47 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту iconПротокол №16 засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту
Запрошені: Лозинський Орест Михайлович – заступник директора Стоматологічного центру лнму
Разместите кнопку на своём сайте:
Документы


База данных защищена авторским правом ©gua.convdocs.org 2000-2015
При копировании материала обязательно указание активной ссылки открытой для индексации.
обратиться к администрации
Документы

Разработка сайта — Веб студия Адаманов